LINDESNES AVIS PDF

  • No Comments

Lindesnes avis, Mandal, Norway. K likes. Lindesnes er avisen for kommunene Mandal, Lindesnes, Marnardal, Audnedal og Åseral. sep Lindesnes Avis – Sorry, the publication can not be displayed. It might be because: The use of JavaScript is turned off in the browser. The latest Tweets from Lindesnes AS (@Lindesnes_avis). Lokalavis for kommunene Mandal, Lindesnes, Marnardal, Audnedal og Åseral. Tips oss: 91

Author: Kagal Faujin
Country: Cambodia
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 10 December 2005
Pages: 466
PDF File Size: 13.7 Mb
ePub File Size: 19.81 Mb
ISBN: 611-7-90234-189-3
Downloads: 84025
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kezshura

Digitale produkter og apper. Er du ais inn med riktig brukernavn? Dersom du bytter du bank vil du fortsatt ha samme avtale og trenger ikke tegne ny.

Avis færre dager

Du kan takke ja i nettbanken neste gang du betaler en regning. Da kommer dine bestilte endringer opp, og du kan endre eller slette dem her. Hvordan endrer jeg lundesnes min permanent? Ja, du kan gi digital tilgang til et husstandsmedlem. Les mer om eFaktura Hva skjer med min eFaktura-avtale dersom jeg bytter bank?

  BIOLOGIA 2 TERESA AUDESIRK PDF

Kontaktinformasjon Kundesenter Tlf 38 27 10 00 Fra utlandet: Velg “Problemer med leveringen”. Slik registrerer du en AvtaleGiro-avtale: Dersom du har glemt passordet ditt, kan du klikke Glemt Passord i innloggingsvinduet: Hva er e-avis, og hvordan leser jeg den?

Jeg har allerede en Schibsted-konto via Finn, VG eller andre. Hvordan endrer jeg mitt passord? I bildet du kommer til, skriver du inn din e-postadresse, og klikker Send: Slik registrerer du en AvtaleGiro-avtale:. Ja, det kan du.

Avis færre dager

Hvordan kan jeg stoppe levering av avisen? I vinduet du kommer til, velger du et nytt passord, og klikker Sett passord.

Det slipper fakturagebyr om du velger dette. Hvordan oppretter jeg Avtalegiro? Hvordan sier jeg opp avtalen om Avtalegiro? Her kan du legge til ny e-postadresse. Jeg har glemt passordet mitt. Hvordan endrer avus fakturabetaler, fakturaadresse eller betalingstermin? Hvordan kobler jeg denne kontoen til mitt abonnement? Du har dermed allerede fri tilgang til dette produktet.

Du kan takke ja i nettbanken neste gang du betaler en regning hvis du har Bank-id. Tilgang til alle Lindesnes sine digitale produkt er allerede inkludert i ditt abonnement — inkludert e-avisen. Hvor finner jeg min Schibsted-konto? Hvordan legger jeg inn nytt betalingskort? Hvordan sier jeg opp abonnementet mitt? Les mer om Avtalegiro.

  JONGO GUITAR PDF

lindesnes avis

Ta kontakt med din bank for eksakt pris. Da sendes det en e-post til denne e-post-adressen. Les mer om eFaktura Hvordan oppretter jeg avtale om eFaktura? Slik registrerer du en eFaktura-avtale: Hvordan blir jeg abonnent? Lindesnes AS Postboks 41 Mandal. AvtaleGiro Med AvtaleGiro trekkes fakturaene automatisk fra din bankkonto.

Dette finner du under rubrikken “Betalingsinformasjon”. Om det er postlevering der du bor er det postens leveringstider som gjelder. Last ned eavis-appen fra Google Play eller App Store. Mange artikler er forbeholdt abonnenter.

Da hjelper vi deg gjerne med dette. Kan jeg endre eller slette en midlertidig omadressering eller stopp? Hvis du ikke har Bank-id oppretter du Avtalegiro-avtale i banken. Velg “Del ditt abonnement”.